Ny tid för botox

Botox

Ny tid för botox

I veckan är det äntligen dags för ett besök hos Studio Sofie, jag bokade nämligen en ny tid för botox. Senast jag var i Lomma för en uppdatering var i början på december och jag insåg att det nästan är ett halvår sedan. Inte klokt vad tiden går fort. Botoxen brukar sitta i ca 4-5 månader på mig så det ska bli skönt med en ”piggare uppsyn” så här inför sommaren. Det är nämligen främst därför som jag gör botox, för mina ögonlock gärna hänger över ögonen vilket gör att jag både känner mig och ser otroligt trött ut.

Jag gjorde ju även två behandlingar av Smooth Eye och jag måste säg att nu märker jag enorm skillnad på mina ögon när det har gått några månader sedan behandlingarna. Tyvärr så fullföljde jag inte hela behandlingen, rekommendationen är 4 behandlingar och jag gjorde bara två. Det kräver nämligen sin planering när man gör dessa behandlingarna för man ser kanske hemsk ut kring ögonen i flera dagar efteråt så hemmajobb är att föredra. Nu närmar sig solsemester och sedan sommaren så jag får nog göra en uppföljning till hösten…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.