Long time no see

Höstkofta

Long time no see

Det var ett tag sedan jag loggade in här nu och tyvärr så blir jag inte långrandig denna gången heller. Jag ville egentligen bara ge er en uppdatering kring varför jag lyst med min frånvaro. Det är nämligen värken i mina händer/underarmar som sätter stopp för precis allt just nu. Sedan mars månad har jag succesivt blivit sämre och under semestern blev det så illa att jag akut fick be om en tid hos en reumatolog (tack gode gud för att jag har en sjukförsäkring) som genast kunde se att jag drabbats av sidskeneinflammation i båda handlederna. Förmodligen som ett resultat av en längre tids överbelastning och monotont arbete framför datorn. Där och då injicerade han en kortisonspruta i respektive handled och jag gick därifrån alldeles upprymd över att jag äntligen hade fått svar på vad smärtan berodde på.

Till min besvikelse kvarstod värken i händerna och underarmarna även efter att smärtan i handlederna försvunnit och där står jag nu. Vad är orsaken till min smärta? Finns det en bakomliggande sjukdom som till exempel reumatism? Eller är det fortfarande så att det är ett resultat av överbelastning men att det tar tid att läka? Jag är just nu under utredning och tills dess att jag vet mer och framförallt så länge jag känner värken undviker jag både datorn och telefonen så gott jag kan. De små fingerrörelserna gör det nämligen så mycket värre. Jag har även påbörjat en 3 veckor lång kortisonkur och en vecka in i behandlingen så kan jag inte påstå att det hjälp nämnvärt, tyvärr. Psykiskt håller detta på att ta kål på mig för jag vill inget hellre än att utan problem kunna jobba och hålla på med mina intressen som alla dessvärre är beroende av mina händer.

Kofta Klassisk look

Jag har fortfarande bilder i arkivet som jag inte hunnit bearbeta så jag bjuder på denna outfiten som jag knäppte av när vi var i Danmark i somras. Älskar både linnebyxorna och koftan från Stenströms och mina nya sneakers är guld värda. De kommer från Philippe Model Paris, de absolut skönaste skorna jag någonsin traskat omkring i. Jag får plats med mina inlägg med pelott, som behövs när man har hög hålfot + nersjunka fötter. Vad hände med hälsan efter att man fyllde 40? Det känns verkligen som att krämporna kom som med ett brev på posten och jag ångrar bittert att man inte tog hand om sin kropp bättre när man var yngre. VARFÖR har jag gått omkring i högklackat halva livet??? Nåväl, fokus just nu är att få tillbaks hälsan och sedan bibehålla den!

Ta hand om er så hörs vi snart igen!Stenströms Stenströms

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.