Min höst-look

Höst look

Min höst-look

Kikar in en snabbis för att dela min höst-look, är fortfarande inte så aktiv här inne men hoppas snart på att vara back on track. Oj som jag ser fram emot att få klarhet i vad det är som orsakar min smärta. Det har ändå gått över ett halvår sedan det bröt ut nu så jag börjar bli lite trött på situationen. På nätterna sover jag med skenor, jag knaprar kortison och nästan knarkar mina övningar som Fysioterapeuten delat…lägg därtill att jag får varva Ipren med Alvedon i princip dagligen…det är liksom ingenting som syns utåt så ingen förstår heller vad det är jag går igenom.

Hur som helst passade jag på att dokumentera lite förra helgen när jag hade födelsedagsfirande för familjerna. På kalaset bar jag min vita silkesblus från Stenströms ihop med mina bruna skräddade byxor från Filippa K. Klassiskt, stilrent och minimalistiskt. Jag har även plockat fram min beiga höstkappa från Maxmara som jag helst stylar ihop med mina svarta Gucci-loafers och nya halsduk från Elvang. Pärlklämman i håret har jag köpt på Åhléns, jag tyckte den blev en perfekt accessoar till min höstiga look.

HöstmodeHalsdukHöst look

Så skönt med en stor värmande scarf… Höstmode

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.