Födelsedagskalas för en 41-åring

Födelsedagskalas
Födelsedagskalas för en 41-åring

Igår hade vi födelsedagskalas för familjerna och oj så nöjd jag är med firandet. Jag är så glad och tacksam över min familj, något man inser mer och mer med åldern. Vi kickade igång firandet med lite tårta, bubbel och kaffe ute i Orangeriet runt 14-tiden. Det var en solig men otroligt blåsig dag men här ute var det mysigt att sitta samtidigt som blåsten ven utanför. Runt sex-tiden bjöds det på Kreolsk gryta och slutligen rundades kvällen av med vår numer traditionella efterrätt som jag bestämt tror att vi har bjudit alla på vid detta laget, recept finner ni här (klick).

Dukning

Det blev en ”barnkalas-dukning”, vi har bara två st dukar som passar till bordet med två iläggsskivor och det är antingen julduken eller denna linne-/vax-duk som vi köpt till barnens kalas. Barnen ville gärna inviga denna duken så det fick bli så. Så smidigt när man bara kan torka upp om någon spiller.

Champagneskålar Nu har jag äntligen egna Champagneskålar, jag fick 4st av mannen i födelsedagspresent och 4st av svärföräldrarna. De är så otroligt fina, modellen heter ”Bernadotte” och de är signerade Georg Jensen. Helt klart de finaste champagneskålarna jag skådat. Vi serverade både bubbel och efterrätt i dessa. Jag fick även en superfin ljusstake i samma märke av mamma & Jocke. Stearinljus, doftpinnar, vin och pengar fick jag också.  Födelsedagskalas

Vi försökte få till en fin bild på mig och barnen men det är som alltid lättare sagt än gjort att fånga tre personer i en och samma bild utan att någon rör sig eller ”dummar sig”. Ludwig räckte mest ut tungan eller såg medvetet sur ut.  Uterum

Jag bar min vita sidenblus från Stenströms som jag stylade till mina bruna dressade byxor från Filippa K.Kalas

Den fina klänningen som Elsa har på sig fick hon av farmor & farfar förra året när hon fyllde år och nu äntligen passar den. Den kommer från Sofie Schnoor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.