Konst som man kan relatera till

Konst

Konst som man kan relatera till

Det är snart ett år sedan jag investerade i lite ny konst här hemma. Jag hade länge spanat in Gunilla Manns kreationer och när hon lägligt nog hade målat en tavla över Sölvesborg, min hemstad, kände jag att det var dags att slå till. Egentligen ville jag ha en tavla över Limhamn (gärna med vårt hus ditmålat) men föll inte riktigt för det konstverket. Däremot blev jag genast förälskad i tavlan över Sölvesborg.

Först blev det ett felköp med guldig ram men som tur var gick det att fixa till relativt smidigt och nu hänger den där i vardagsrummet som en härlig färgklick. Jag älskar konst som man kan relatera till och det kan man verkligen med Gunilla Mann’s målningar.

Konst Gunilla Mann   Konst

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.