Modern taklampa – ett nytillskott

-reklam för Greatlight

Modern taklampa

En modern taklampa – nytillskott i matrummet

ÄNTLIGEN har vi hittat en taklampa som passar till vår moderna inredningsstil. Som vi har letat och letat och letat efter “den rätta”. Så fanns den där hela tiden, hos Greatlight! En webbutik som utan att överdriva har ett enormt utbud av snygga lampor. För mig är en lampa inte bara “en lampa”! Jag vill verkligen att lampan ska tillföra något alldeles extra, så att det dessutom blir en snygg inredningsdetalj. Här ovanför matbordet ville jag ha en lampa som fyller tomrummet mellan bordet och taket och det är precis vad den här lampan signerad New Works gör! Modellen heter Tense och finns i två olika storlekar. Vi har den som är 120cm i diameter.

Vi försöker att hålla samma röda tråd genom hela huset när det kommer till inredningen. En modern men ändå ganska klassisk stil med en gnutta minimalism. Därför blir det en utmaning när man ska få till de där detaljerna som ändå gör så mycket till helheten. Det måste säga “klick”! I slutändan är det väl värt både väntan och mödan med att göra en grundlig research. Många gånger handlar det om att man måste få tid till att känna efter innan man faktiskt bestämmer sig. Så många felköp det har blivit genom åren när man spontanshoppar den här typen av inredningsdetaljer.

Modern taklampa

Här (klick) kan ni se hur tomt det ser ut utan taklampan.

Greatlight

New Works

Nästa inredningsprojekt

En modern taklampa var precis det som fattades för att få till den där pricken över i:et. Nästa projekt i detta rummet blir att få upp det tredje Ivarskåpet som jag införskaffade i helgen. Jag har äntligen kommit fram till att vår Fiolfikus får stå kvar i vardagsrummet och att vi nu istället ska komplettera skänken i detta rummet. Det kommer att ge oss så mycket mer förvaring! Tankarna har verkligen snurrat kring hur vi ska inreda här inne och nu känns det skönt att jag äntligen kommit fram till hur det ska vara. På väggen ovanför skänken blir det nog en kombinerad tavelvägg.

New Works Tense

Tense

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.