New Lashes

Jag trodde aldrig att jag skulle nå hit idag, jag har haft en helt hemsk dag där precis ALLT har gått snett! Jag har så oerhört höga krav på mig själv och idag har de där kraven bara tagit över, jag har bokstavligt talat känt mig värdelös och varit på gränsen till att börja gråta från det att jag steg upp. Jag kan inte riktigt förklara varför och det stör mig verkligen att jag känner mig så här nere!

Jag brukar alltid tänka som så: att bara jag och mina närmaste får vara friska så är allt annat obetydligt för som vuxen inser man verkligen att det är så, jag minns när min mamma sa det till mig när jag var liten och jag tyckte att hon bara pratade strunt! Dagar som denna måste man än mer fokusera på vad som faktiskt är betydligt här i livet, så det är just vad jag fokuserar på ikväll….ja och så packningen inför Mexico såklart. Imorgon reser vi, My God!

Här får ni er en kik på fransarna som jag byggde häromdagen, det är så himla skönt att slippa sminka ögonen!! Idag har jag även varit på manikyr så nu är jag redo för playan…

DSC_0104

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.