…och julen varar än till påska

…ja det kan man ju nästan säga att den gjorde i vårt hus! Nu är den i alla fall utstädad och det känns obeskrivligt bra, idag ska jag fortsätta med min gigantiska storstädning och ge mig på fönstren som behöver sig en rejäl omgång. CJ tycker inte att det är någon mening att tvätta dem eftersom det förmodligen kommer bli fler ”ovädersstormar” som smutsar ner men jag vill åtminstone kunna se ut vilket man för tillfället inte gör så jag får väl offra mig!!

Får se om jag hinner med det innan min ansiktsbehandling kl elva men först ska jag njuta av en rejäl långfrukost tillsammans med CJ, han ska jobba även idag så jag steg upp lite tidigare för att förbereda vår favoritfrukost (helgfrukost) för att lyxa till det lite.

collage

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.