Puffärm, jeans och glasögon

Puffärm

Puffärm, jeans och glasögon

Helgkostymen som jag trivs så bra i! Eller, hade jag fått välja så hade jag sluppit brillorna men man kan ju inte själv styra över synen. Jag har fortfarande inte vågat ta steget att operera ögonen och förmodligen blir det inte att jag gör det heller. Ni som har perfekt syn, ni förstår inte hur lyckligt lottade ni är! Nu trivs jag visserligen ganska bra i glasögon men jag hade ju velat variera och välja själv när jag ska bära brillor.

Hur som helst, puffärm, jeans och sneakers är min melodi när det vankas helg.

Puffärm

Jag är för övrigt så spänd på att se resultatet av min laserbehandling. Redan nu tycker jag att huden har blivit så mycket jämnare. Jag har fortfarande en del brustna blodkärl kvar som jag vill bli av med men många har försvunnit på bara två behandlingar. Nästa gång ska jag testa att köra Fraxellaser, inte på hela ansiktet men vissa partier samt på halsen. Jag går på laserbehandling en gång i månaden och kör en kur på ca 4-5 behandlingar. Det är nämligen denna tiden på året som man ska passa på att köra laser eftersom man inte ska utsättas för direkt solljus varken före eller efter en behandling. Jag går till Jennie på Studio Sofie, en superduktig tjej som jag varmt kan rekommendera.

Gestuz Skanör Puffärm

Tröja: Gestuz / Jeans: Filippa K

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.