Rainy weather

IMG_7006Fy farao va kallt det är idag, det får mig att längta tillbaks till värmen på Mauritius!! Vi hade tur med vädret då vi var där och hade strålande sol nästintill varje dag, vi fick dock erfara några rejäla regnskurar som i och för sig inte stannade särskilt länge. Jag kan tycka att det är ganska mysigt med tropiska regnskurar, beställa in en drink och mysa upp sig i någon mysig soffa och läsa en bra bok.

Mauritius bildades genom ett vulkanutbrott vilket de svarta stenarna som i princip omringar ön längst med kusten vittnar om. Vid vårt hotell hade man placerat de här stenarna så att de omringade hotellets lilla strand, den sidan vi bodde på är väldigt blåsig och stenarna skyddade på så vis stranden från att ta in de stora vågorna.

IMG_7076

Idag har vi haft min kära mor på besök, vi har gått en sväng på stan, fikat och käkat lunch här hemma. Hon ville ju se vårt nya kök och givetvis fick vi både blommor och en väldigt passande present till det nya köket, vi är bortskämda som få!! Ikväll får vi finbesök ifrån Stockholm så nu är det hög tid att påbörja middagen här hemma…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.