Shades of brown – mörkbrun stickad tröja

Mörkbrun stickad tröja

Mörkbrun stickad tröja och matchande bruna byxor

Andra dagen i Italien körde jag på en helbrun outfit. En mörkbrun stickad tröja ihop med ett par bruna byxor, en alldeles passande outfit för det rådande Como-vädret. Båda plaggen är nya inför hösten och oj som jag älskar höstmodet. Jag matchade med bekväma sneakers till eftersom vi skulle promenera mest hela dagen. Jag är för övrigt så himla nöjd med min väska som jag nu har haft i min ägo i lite över en månad. Perfekt storlek, tålig och så stilfull på alla sätt och vis. 

Dagen till ära passade jag på att för första gången sedan jag klippte av mitt långa hår ta till locktången. Det var en nödlösning för mitt hår har känts alldeles flåttigt efter att jag sist var hos frisören. Vi testade en ny sorts färg eftersom toning inte helt biter på mitt hår, det täcker inte de grå stråna och tvättas ur allt för snabbt. Så här i efterhand undrar jag om det är färgningen som gjort att håret plötsligt känns flåttigt. Trots att jag har tvättat håret blir jag ”oljig” i handen efter att jag drar igenom håret. Så oskön känsla. Nu har jag dessutom fått mjäll vilket jag aldrig har haft förut. Vet inte om det är något tillfälligt, kanske beror det på att jag åkt på världens förkylning? Nåväl, behöver jag ens säg att jag känner mig ofräsch för tillfället. Oavsett så trivdes jag med. lockat hår så det måste jag försöka göra oftare…

Tröja: Stenströms / Byxor: Filippa K / Sneakers: Superga / Väska: YSL

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.