Sista chansen! 15% på DW-klockor

IMG_4968

IMG_5043

För er som ännu inte har köpt klart era julklappar och inte riktigt vet vad ni ska överraska era nära och kära med, då har jag svaret!

En klocksamling utan en DW-klocka är inte en fullständig klocksamling och just nu har jag i samarbete med Daniel Wellington fått möjligheten att erbjuda er en rabattkod som ger er 15% då ni beställer ifrån nätet (klicka här för att gå direkt till hemsidan)För att ta del av detta förmånliga erbjudande som varar fram till och med 15/1 måste ni ange rabattkoden THESSAN när ni gör er beställning på nätet, dessutom är det fri frakt på leveranser inom Sverige.

IMG_4957

IMG_4952

IMG_5050

IMG_5029

IMG_4994

I samma stund som ni läser det här inlägget befinner vi oss på någon härlig strand på Mauritius och jag har förmodligen svårt att minnas hur mycket det faktiskt blåste när vi var ute och fotograferade de här bilderna. Det var vid samma tidpunkt som stormen Helga gjorde en liten visit i Malmötrakterna, med andra ord var det nästintill omöjligt att fotografera och våra cyklar höll på att blåsa omkull både en och två gånger innan vi slutligen gav upp och kände att ”det fick va”.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.