Söta sommarjackor och strandhäng

-reklamlänk för Mikk-Line

Strandleksaker

Sommar och strandhäng

I helgen när sommaren bokstavligt talat gav oss en ordentligt försmak på vad som komma skall kunde vi inte låta bli att åka till stranden. Alltså jösses vad vädret gör mycket till välbefinnandet. Det var så skönt att slå sig ner mellan badhytterna i Skanör med en kopp kaffe och se på när barnen lekte. Barnen tyckte att det var minst lika mysigt som vi. Elsa satt mest och hällde upp sand-glassar i sina nya glasstrutar. Ludwig sprang fram och tillbaks till havet och fyllde på spannen med vatten. Ja, det var precis en sådan där idyllisk familjedag som jag ibland nämner här i bloggen. Ni vet en sådan dag som man plockar fram ur minnet och tänker tillbaks till när livet inte riktigt leker med en. Dessa dagarna behövs! Badhytter

barnjacka

barnjacka

Söta sommarjackor för barn

Jag tror bestämt att vi kan ha varit de absolut första i hela Skåne som redan har invigt sommarjackorna. Haha! Jag kunde bara inte låta bli när solen väl tittade fram och det för en gångs skull var varmt. Givetvis invigdes jackorna med en fleecejacka undertill. Jag hade även packat ner lite varmare ytterkläder till barnen ifall vädret skulle skifta men det var snarare så att vi fick klä av oss. Där mellan sanddynorna är det verkligen lä och alldeles vindstilla, så skönt! Skanör har kommit till att bli ett favoritställe för mig, jag kan helt klart tänka mig att flytta dit! Dessa söta sommarjackor är signerade Mikk-Line som för övrigt är ett favoritmärke när det kommer till barnkläder. Dels så är kvalitén så himla bra och sen är deras kläder så sjukt söta! Jackorna är vind- och vattentäta och är tillverkade i ett material som andas. Något som jag värdesätter mycket är att ytterplaggen dessutom har reflexer.  De där små busfröna rör sig snabbt och jag vågar inte ens tänka på om man skulle släppa dem med blicken i närheten av en väg.

Strandleksaker

Skanör strand

Jag passade såklart även på att öva mina foto-skills och det här med skuggor är något som jag tycker är kul att laborera med. Synd bara att barnen inte riktigt är så samarbetsvilliga, jag får bokstavligen springa bakom dem och fotografera i farten. Har jag tur så bränner de av världens leende och jag lyckas att fånga det på en bild eller två.

Strandhäng Strandhäng

Mikk-Line

Mikk-Line

Söta sommarjackor

Alltså bilden ovan, jag dör så sött! Elsa hade lite svårt för att gå i sanden så Ludwig hjälpte henne, man kan riktigt se på hans min hur försiktig han är.

Söta sommarjackor

Söta sommarjackor

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.