Spela padel i Malmö…

-inlägget publiceras i reklamsamarbete med PDL Center-

Spela padel

Spela padel i Malmö

Är det någon mer än jag som är nyfiken på att testa att spela padel? Visst känns det som att denna sporten har exploderat det senaste året! Var och varannan vän/bekant spelar numer padel och det gör mig minst sagt nyfiken på att själv testa. På PDL Center’s hemsida finner du inte bara vart i vårt avlånga land som du kan hitta deras padel centers. Här kan du även boka en bana, se priser och läsa på om spelregler.

Padel är en social sport som är lätt att lära och passar precis alla. Kan man träffa en boll, ja då kan man spela padel. Sporten beskrivs bäst som en mix av tennis och squash och bara det gör att jag blir sugen på att testa. Padel spelas likt tennis med game och set. Game räknas 15/30/40 game. För att vinna ett set måste man vinna minst sex game och leda med två game. Vanligtvis spelar man bäst av 3 eller 5 set.

Jag såg på hemsidan att man även kan arrangera padel som företagsevent eller privatfest, så kul! Jag borde kanske styra upp något sådant till min man när han fyller år nästa år.

Man har givetvis vidtagit åtgärder när det kommer till situationen med covid19 och det kan du läsa mer om på sidan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.