The winner takes it all!

– reklam för Pokalhuset-

The winner takes it all!

Hur gamla har era barn varit när de börjat utöva någon sport? Tanken var att Ludwig skulle börjat i år men Covid satte stopp för det så nu väntar vi tills 2022. Jag vill verkligen att han ska få uppleva det jag själv upplevde när det kommer till lagsport. Även om jag inte älskade just fotboll och egentligen spelade för att alla andra gjorde det så fick man erfarenheten av att spela i ett lag. Man lärde sig att samarbeta och tillsammans nå ett och samma mål vilket jag tycker är så viktigt. Något som man sedan även kan applicera i arbetslivet. Mina barn har lite andra förutsättningar än jag själv hade så jag tänker att de ska få testa på lite olika sporter och sedan hoppas jag att de ska fastna för någon. Själv fick jag nöja mig med fotbollen då det var det enda som fanns…

Något som minner mig om alla dessa matcher, cuper, turneringar som gett mig så många minnen är alla medaljer som jag samlat på mig genom året. Jag är är vinnarskalle utan dess like och avskyr att förlora så varje liten medalj har verkligen en särskild betydelse för mig. Inte bara från barndomen utan medaljen man fick efter att ha sprungit ett halvt Maraton som vuxen är minst lika viktig och finns fortfarande kvar i mina ägor. Det är något visst med tävlingar och att faktiskt bli belönad för sin insats, med medaljen kommer en stor dos stolthet och som bär med sig många starka minnen. Redan nu har Ludwig börjat tävla med allt och alla, ”vem vinner upp för trappan”,  ”vem borstar tänderna först”, ”vem springer snabbast”? Det kommer med största sannolikhet att bli en sann vinnarskalle öven utav honom och jag riktigt längtar efter att få se honom tävla inom sporten som han så småningom väljer att utöva.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.