Throwback 2014 – Mars

Först blev jag lite paff över hur lite bilder jag hade arkiverat för just denna månaden men det kom jag lite senare på att det berodde på att halva månaden innehöll semesterbilder och de arkiverar jag ”resmålssorterat” (struktur är mitt mellannamn). Därför får det bli två Throwback-kollage för mars!

Utöver två veckors semester till Mexico hann jag visst med att även denna månaden träffa Mammi & Jockis, denna gången i Helsingborg där vi firade Lillebror & Ida’s födelsedagar tillsammans med hennes familj. En supermysig dag som jag genomled tillsammans med magbakterien ”Campylobacter” som jag oturligt nog råkade ut för under mina semesterveckor och som fick mig sängliggandes i över en vecka, jag trodde bokstavligt talat att jag skulle dö. Tur var väl att den fick sin genomslagskraft först de sista dagarna så jag hann trots detta att njuta av Mexico.

Utöver detta vart det mest en sjuhelsikes massa jobb för att överhuvudtaget kunna vara ledig, jag hann även med den obligatoriska träningen som utfördes i ledskap av PT-Niclas.

Mars

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.