Torups Slott – perfekt utflyktsmål

Torups Slott

Torups Slott

En utflykt till Torups Slott och Bokskogen

Idag packade vi ner lite picknick och tog en tur till Torups Slott och Bokskogen. Ett favoritställe som finns på behändigt avstånd. Det fick bli vår första dagsutflykt under semestern. Den blev väldigt uppskattad av båda barnen. När vi satt där på filten och åt våra medhavda bullar fantiserade jag ihop en historia för Ludwig om vilka som bott på slottet. Han tyckte att det var så spännande och grämde sig över att prinsessorna inte längre fanns kvar.

Vi var nästan helt ensamma i slottsträdgården vilket höjde mysfaktorn, jag misstänker att de flesta valde stranden en dag som denna.

Torups slott

Picknick

Jag passade på att matcha våra outfits eftersom kameran fick hänga med på ett hörn. Min klänning kommer från Mango (klick) och är en ny favorit i garderoben. Så skönt att dra på sig denna en varm sommardag.Picknick

Torups slott

Ibland får jag nypa mig själv i armen! Tänk att dessa två är mina barn, det känns ibland så overkligt! Jag minns det som igår när jag stod här och tog gravidbilder när Elsa låg i magen och nu går de här hand i hand. Elsa var så söt för hon ville plötsligt inte hålla mig i handen längre och ville enbart hålla Ludwig i handen. Hon ser verkligen upp till honom.

Dahlia Dahlia

Tänk om mina Dahlior kunde bli så här fina! Bladen på mina plantor är helt missfärgade och nu har bladlössen börjat attackera. Så tröttsamt!

Torups slott

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.