Sidenblus i klassiska snitt

Sidenblus

Sidenblus i 100% siden

Nyklippt, nya brillor och en ny alldeles ljuvligt vacker sidenblus. Jag kände mig så fin när vi tog de här bilderna för några dagar sedan. Alltså färgen på sidenblusen är så vacker, likaså detaljerna och snitten. Det är en sidenblus som andas kvalité, inte sådär skör i tyget som en del sidenblusar kan upplevas. Den här är tillverkad i 100% siden och man känner verkligen tydligt att det är bra kvalité på tyget. I sommar kommer jag att bära den precis som på bilderna, en perfekt outfit för ljumna sommarkvällar. Till hösten stylas den till kontorsbyxan för att bäras till kontoret.

Jag älskar tidlösa plagg som har många användningsområden, en riktig investering i garderoben. Mitt konsumtionsbeteende har verkligen förändrats med åren. Jag tänker alltid till en extra gång innan jag köpslår och visualiserar vilka tillfällen jag kommer att bära plagget och om det på så vis är ett ”användbart” plagg.  Jag vill ha en klassisk och tidlös garderob där alla plaggen går att matchas med varandra…

Sidenblus
Något som är unikt med just denna sidenblusen/varumärket är att man kan anpassa längden efter sin egen storlek. Plagget finns nämligen i tre olika längder till varje enskild storlek. Lång, standard och kort. Så himla smart med tanke på att alla våras kroppar är unika.Måttsydd sidenblus

Blus: Elly & Friends / Glasögon: Chanel Elly & Friends Elly & Friends SidenblusSidenblus

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.