up in the sky

Jag reser nästan alltid i jeans, skjorta och scarf och denna resan blev inget undantag. Det är så praktiskt att ha en scarf med sig på flyg då man om det är lite kyligt kan använda den som filt, vilket jag gör nästintill varenda gång jag flyger.

Anledningen till att jag tog de här outfitbilderna var egentligen för att jag tänkte visa er mina nya seglarskor som jag i all hast innan avfärd lyckades köpa på mig men nu inser jag att de inte fångades på bild, jag får helt enkelt visa er dem i ett annat inlägg.

21072015-IMG_8029

21072015-IMG_8027

Kavaj & jeans: Zara / Skjorta: Henri Lloyd / Bälte: Saddler / Scarf: MQ / Väska: Footlight / Klocka: TRIWA

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.