Uppvaktad på Alla Hjärtans Dag

Alla Hjärtans Dag

Uppvaktad på Alla Hjärtans dag

Jag blev minst sagt uppvaktad på Ala Hjärtans dag. Den här vackra buketten kom med ett blombud under tiden som jag satt i Teams-möte med kollegorna i USA. Att blommor kan göra en så glad! På kvällen beställde vi hem indisk mat och efteråt fick barnen några godishjärtan till efterrätt. Det blev en mysig ♥-dag med familjen.

Igår for jag över sundet för att jobba i Danmark, det vankades intervju med en potentiell ny kollega som ska vara placerad på Köpenhamnskontoret. När vi satt i bilen (jag samåkte med Calle) och åkte över bron som bokstavligen inte syntes i dimman och ösregnet samtidigt som det varnades om att stormen Otto var på väg att dra in sköljdes plötsligt en oro över mig. Tänk om vi båda skulle bli fast i Danmark och vi som inte har någon backup när det kommer till att hämta på Förskolan! Nu slutade det väl och bron stängdes inte förrän vid 18-tiden som tur var och vi for hem redan vid 15-tiden. Men Otto stökade minst sagt rundor senare på kvällen och natten! Förra året när vi hade en liknande storm flög grannarnas studsmatta över till en annan granne och igår hade våra nya grannar lägligt nog trädgården till bredden fylld med bråte från sin rådande renovering men det ser som tur är ut som att inga skador har skett. Jag menar, tänk hur enkelt en glasruta hade krossats om det skulle komma en bräda farandes med vinden…

Idag var jag uppe med tuppen och hade tid för nytt pass redan kl 08:00 och det känns ljuvligt att vara igång med dagen. Barnen har badat, jag tvättar och om en stund ska vi åka hem på en spontan lunchbjudning hos några vänner. Imorgon kommer mamma hit och hjälper oss att passa barnen lite så att vi kan träna och eventuellt behöver jag även jobba en stund. Nästa vecka reser jag upp till Stockholm för att träffa de svenska revisorerna som ska granska Årsredovisningen som jag inte är klar med än.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.