Tillbakablick på Kreta

Kreta

Tillbaka blick på Kreta

Snart, snart är det vi som reser på semester igen! Alltså jag längtar ihjäl mig! Denna gången reser vi tillsammans med mamma och Jocke dessutom, vilket är ren och skär lyx! Våra barn är lyckligt lottade som får möjligheten att resa med sin mormor & morfar i så tidig ålder. Tänk alla minnen som skapas när man är iväg på resande fot. Nu kommer inte mamma och Jocke att spendera varenda dag ihop med oss andra utan vi ska lägga upp en plan så att både jag & Calle men också mamma & Jocke får egentid. Man vill ju inte skrämma iväg dem för framtida resor ihop med ”tjocka familjen”, haha! Vi bor ju nära Palma stad så det lutar åt att vi tar en varsin ”vuxendag” i huvudstaden. Barnen uppskattar ändå inte en stadssemester i den bemärkelsen utan föredrar helt säkert stranden och poolen ännu en dag. Vi bor dessutom nära ett välkänt akvarium som ska vara riktigt fint så en dag blir det nog en utflykt dit. På hotellet vi ska bo på finns det en rooftop pool där endast vuxna får vistas så jag ser även framför mig att jag och mamma ska få lite tid till att ligga där och sippa på ett glas bubbel ihop! Åhhh vad jag längtar! Kreta Kreta

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.