Glad Alla Hjärtans Dag!

Alla hjärtans dagGlad Alla Hjärtans Dag

Hoppas att ni har en härlig Alla hjärtans Dag och får lov att spendera den med de ni håller kära. I skrivande stund sitter jag och barnen och väntar på att Calle ska komma hem och att den indiska maten blir levererad. Vi får se om vi lyckades matcha tiden. Calle beställde via Foodora samtidigt som han begav sig från Danmark och det brukar ta en timme ungefär från det att man beställer innan de knackar på dörren.

Själv känner jag mig så tacksam för att ha de här människorna i mitt liv, min lilla familj. Jag fick det finaste blombudet av mannen och själv har jag överraskat honom med att köpa en finare flaska rödvin. Barnen fick några godishjärtan som de åt upp i ett nafs och ganska omgående började gnälla om att de ville ha mer, haha! Alltid lika tacksamt…

Bilden är från förra sommaren när vi var i Stockholm och Elsa fortfarande hade blöja. Vi letade upp en liten gränd bakom Gröna Lund för att byta på henne. Så glad att blöjtiden är över!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.