En förkärlek till rökt ek

Rökt ek Rökt ek

En förkärlek till rökt ek

Med risk för att låta tjatig men alltså jag får inte nog, jag har verkligen en förkärlek till rökt ek. Jag är så nöjd med vår matgrupp så jag kunde inte låta bli att knäppa av ännu några bilder på just matrummet. Nu vill jag bara komma till skott och måla om här hemma också…

Hur som helst, jag har haft en jätte bra måndag. Revision för vårt svenska bolag och det gick som på räls. En härlig känsla när det är avklarat! Solen tittade fram så efter Förskolan stannade jag och en mamma kvar så att barnen fick leka en stund i lekparken bredvid Förskolan. Ludwig tjatar dagligen om att han vill att vi ska stanna kvar men jag är alltid så stressad så det hinns oftast inte med vilket ger mig så dåligt samvete. Idag hade vi planerat att äta rester från helgen och eftersom jag slapp laga middag fick jag plötsligt lite luft till att ta det lugnt vid hämtningen. När Calle kom hem hade jag bestämt en PW-dejt med min väninna Amanda så vi tog en lång runda runt Limhamn, oj så välbehövligt.

Nu tänkte jag faktiskt slå mig ner i soffan en stund. Jag har infört en ny regel om att jag inte får titta på min jobbmejl kvällstid de dagarna som jag inte bestämt att jag ska jobba kväll. Årsbokslutet, januaribokslutet och den svenska revisionen är avklarade så nu ska det nog inte krävas så mycket kvällspass. Jag är förresten på jakt efter en ekonomiassistent och om någon är intresserad så finner ni annonsen här (klick). Det krävs någon som är driven, strukturerad och effektiv i sitt arbetssätt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.