Vi har bokat resa!

Resa

Bilder ur arkivet, från maj månad förra året.Resa

Vi har bokat resa!

Äntligen slog vi slag i saken och bokade årets solsemester! I maj bär det av till Mallorca och jag längtar verkligen ihjäl mig. Vi valde att boka ett hotell som ligger nära Palma snarare än de klassiska charterorterna i norra delarna av ön. Vi tänker en kombination av bad- och citysemester. Fokus är såklart på att sola, bada och att äta gott men vi vet med oss att vi kan bli ganska rastlösa efter några dagar så en dagstur in till Palma city kommer det definitivt att bli. Palma ska vara så fint och sist jag var på Mallorca (jag har bara varit där en gång tidigare och det var typ på gymnasiet) besökte jag aldrig huvudstaden vilket jag verkligen ångrar. Många av våra vänner rekommenderade oss att boka hotell inne i city men det blev trots det ett hotell längst med stranden ca 10min bilfärd från Palma. Majoriteten av tiden kommer vi ju att spendera vid havet/poolen eftersom barnen inte är tillräckligt gamla för att njuta av en ”citysemester”.

Idag har både jag och Calle tränat och efter det packade vi in barnen i bilen och for till Badhuset. De fick inviga sina nya badkläder som definitivt hänger med till Mallorca. Ludwig har (inte helt otippat) fått en Spiderman UV-dräkt och Elsa en Enhörnings-UV-dräkt. Drömmen för en som älskar mode, haha!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.