DK3 – Pia Chair

DK3 - Pia Chair DK3 - Pia Chair

DK3 – Pia Chair

Jag tycker att kombinationen oljad ek ihop med rökt ek är så fin, är på riktigt kär i våra nya stolar. Bordet också för den delen!

Idag invigde vi stolarna när svärföräldrarna kom på ett spontanbesök till Malmö för att fira Ludwig & Calle lite i efterskott. De hade två pajer (en laxpaj och en grönsakspaj) med sig, en som vi avnjöt till lunch och en som jag och mannen ätit utav nu ikväll. Så lyxigt att slippa fixa med mat.

Är för övrigt helt slutkörd ikväll, barnen är intensivare än någonsin och min energi lyser med sin frånvaro. Om jag ska vara ärlig räknar jag ner tills vi kan natta dem och vi kan slå oss ner i soffan. Det blev aldrig att vi bokade resa igårkväll för vi jag var på tok för trött så vi får väl se om vi orkar göra en ansats innan vi hamnar i soffläge. Imorgon har vi bestämt oss för att prioritera träning, Calle ska ut och springa och jag ska förmodligen till gymmet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.