Franska tulpaner som väcker vårkänslor

Franska tulpanerFranska tulpaner

Franska tulpaner som väcker vårkänsla

Det var bra länge sedan jag köpte en helgbukett så förra lördagen fick jag ett sådant sug efter färska snittblommor. Några franska tulpaner fick flytta in och även om de ser lite trötta ut idag så står de fortfarande där i vasen. Jag älskar franska tulpaner!

Äntligen är det helg, jag är fullkomligt slutkörd om jag ska vara ärlig. I januari jobbade jag 40 övertidstimmar och det i kombination med att vi hade en hel del vabb som skulle roddas. Man kan ju bli knäpp utav mindre. Till er som har extern hjälp för att lösa logistiken med barnen, ni anar inte hur lyxigt det är. Jag önskar så att min mamma hade bott lite närmare och kunde hämtat på Förskolan emellanåt eller rent av hjälpt till när något av barnen är sjuka. Vi hade till exempel Elsa hemma en hel vecka och hon var inte sjuk i den bemärkelsen att hon var sängliggandes utan bara lite hängig, ni vet som man kan vara när man har en förkylning. Istället höll vi på att slita vårt hår här hemma, just när det kommer till vabb så har vi båda det ganska svårt för vi har liksom ingen som gör vårt jobb när vi är borta.

Nåväl, Årsbokslutet är klart och idag hade vi deadline på januaribokslutet samt så har jag skickat in underlag till revisionen på måndag. Det är som att en sten fallit från min bröstkorg, jag har varit så enormt stressad. Idag struntade jag i att jag egentligen inte hade tiden och tog mig friheten att springa en runda på lunchrasten. Jösses som jag behöver endorfinerna. Från och med nu är det jag som ska prioritera träningen ett par dagar i veckan, oavsett hur mycket jag har på jobbet för hälsan går före.

Hoppas ni alla får en härlig helg, jag ska springa bort till Förskolan nu och hämta hem mina små. Det vankas pizza och ett glas vin och så snart barnen lagt sig ska vi försöka att boka en resa (om inte jag somnar innan dess förstås).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.