Vackra utomhuskrukor

Jag är så nöjd med mina utomhuskrukor som vi investerade i före sommaren, nästan alla våra krukor kommer från Bergs Potter och jag älskar att de är sådär rustika till ytan. Sen gillar jag detaljerna, små detaljer som verkligen gör sitt till helheten. Denna krukan heter Copenhagen och just denna är den största storleken som de har i den serien, jag har även mindre krukor i samma serie. Nästa år vill jag investera i ett olivträd (med lite bredare stam) och då tror jag att det får blir deras Emilia-kruka som får stoltsera med detta träd i uterummet, det är inte lönt att köpa ett i år eftersom det dröjer tills uterummet är helt klart och det är alltid lite av en chansning med vinterhalvåret och ifall växterna överlever mörkret.

Gårdagen går nog till en av historiens jobbigaste ”barndagar”, vi håller Ludwig hemma från Förskolan då han är lite förkyld men alltså den energin han har är helt fenomenal. Oj vad han behöver träffa sina kompisar och leka av sig, igår bokstavligen klättrade han på väggarna. Hans trotsålder är dessutom något utöver det vanliga (känns det som), nu helt plötsligt vägrar han att äta med bestick så han sitter och slevar i sig maten med händerna. Alltså jag orkar inte, haha! Allt som man säger ”nej” till ska han bara göra och det hjälper inte att man ryter till på skarpen, har ni några tips på hur man hanterar trotsen så skriv gärna en liten kommentar.

Jag är förresten kär i denna blomman som är formad som en boll, den lyser verkligen upp vår framsida med sina ljuvliga blommor. Nästa år får det bli fler krukor här framme, jag tycker själv att det ser så trevligt ut när man går förbi hus som har stylat med olika krukväxter på framsidan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.