Våffeldagen – lite för sent

Våffeldagen

Våffeldagen

Som Influencer har man alltid ambitionen om att ligga i fas med alla högtider. Nu kanske man inte kan kalla Våffeldagen för en högtid men i bästa av världar skulle jag publicerat denna bilden på just Våffeldagen. På Våffeldagen fanns det inte tid för varken våfflor eller fotografering så vi fick fira med våfflor i helgen istället. Den där tiden är verkligen en bristvara, konstant! Med andra ord är det sjukt svårt att ligga i fas med allt när man jobbar med sociala media. Nåväl, våfflorna blev så goda! Jag äter mina våfflor med Svärmors hemgjorda hallonsylt medan maken föredrar jordgubbssylt på sina.

Tidigare i veckan hämtade jag hem Ludwig från Förskolan vid lunchtid. Han hade nämligen tappat en stor sten på stortån och det slutade liksom inte att blöda. Jösses så handikappad jag känner mig när jag inte hade någon bil hemma. Allt får så mycket längre ledtider. Jag försökte ringa Vårdcentralen men alla telefontider var uppbokade så jag satte Ludwig i vagnen och gick dit och frågade om de hade fått något återbud. Vi hade tur för en timme senare hade jag en läkare som tog en titt på Ludwig. Han kommer att tappa tånageln tids nog och nu måste vi hålla koll så att blodet under nageln kommer ut. Läkaren tyckte att det såg ut som att det var en spricka i nageln också så den behövdes inte “punkteras”. Vi har med det sagt en haltande kille här hemma. Jag tycker så synd om honom, man vet ju själv hur ont sådant gör.

Den beiga linneduken köpte jag på H&M Home för någon vecka sedan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.