Vinterjacka i jordnära toner

Vinterjacka

Vinterjacka i jordnära toner

Jag kör på samma vinterjacka som förra säsongen, eller om det var förra året igen som jag köpte den. Rutmönstret är klassiskt precis som den jordnära färgskalan. En jacka som håller sig genom åren och inte blir omodern. Det är precis så som jag vill att hela min garderob ska se ut. Klassiska plagg som man aldrig tröttnar på eller blir omoderna. Målsättningen med alla framtida klädinköp helt enkelt. Här har jag matchat med bruna detaljer såsom vantar, väska och skor, en snygg kombination.

En värmande mössa har blivit ett måste nu när det är så kallt, dock hör jag väldigt dåligt med mössan på. Jag har även insett att jag ser kolossalt dåligt när jag har linser. Det funkar väl att ha linser i vardagen men när jag läser små texter så går bokstäverna ihop. Katastrof!! Framförallt om det är dålig belysning. Jag får liksom hela tiden rätta till linserna, det är precis som att de hamnar i oskärpa. Nåväl, jag har insett att det får bli glasögon på när jag ska göra något som är ansträngande för ögonen.

Vinterjacka

Jacka: Ralph Lauren / Väska: Mulberry / Jeans: Filippa K / Skor: GANT /

Visst blir man glad när solen tittar fram? Vi fick en superfin dag tidigare i veckan så då passade jag på att fota ett reklamsamarbete samt knäppa av de här outfitbilderna. Det där med att fotografera när vi knappt har dagsljus är helt klart en utmaning. Jag längtar tills det blir lite ljusare…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.