Vit linnekostym och körsbärsträd

Cavaliere Vit linnekostym och körsbärsträd

Alltså våren, helt klart min favoritårstid! Alla vackra färger i naturen, solen kikar fram och det är fortfarande lite småkallt i luften. Precis som jag vill ha det. Förra veckan invigde jag min nya linnekostym och utan att överdriva, jag är kär! Byxorna (som jag har lagt in hos en skräddare, storlek 34 var lite för stora i midjan) är verkligen så sköna, de går lite högre upp i midjan vilket jag gillar. Båda delarna är lika snygga att matcha var för sig som tillsammans. Jag insåg dock att jag inte har så många toppar att bära under kavajen så där behöver jag göra en liten investering i garderobssaldot. Kostymen kommer från Cavaliere och skorna från ATP Atelier, tyvärr är klackarna något för vida för min fot så foten glider gärna ur så de används inte så flitigt. Spetstoppen är gammal och kommer från Rosemunde, blev påmind om hur mycket jag gillar spets dessutom.

Vit linnekostym Vi linnekostym Cavaliere

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.