Trevlig Valborg

Trevlig Valborg

Tulpaner

Trevlig Valborg

Hoppas att ni alla har haft en mysig Valborgsmässoafton. Min har spenderats tillsammans med barnen och Mamma & Jocke. Så snart Ludwig i sällskap av mormor & morfar kom hem från sin Sölvesborgs-visit promenerade vi ner till Limhamns Glassmejeri. Det var vi inte ensamma om att göra för jösses så mycket folk det var där. Kön ringlade sig lång och hela småbåtshamnen var full med folk. Man fick sannerligen semesterkänslor! På vägen hem gick vi inom Fiskrökeriet och köpte med oss varmrökt lax som vi sedan åt till middag. Det blev en supermysig dag. Mamma och Jocke stannade till sent på kvällen och mormor supportade till och med nattningen av ett utav barnen. Guld värt!

Elsa fick ackompanjera dagens tulpanbukett, ett högst uppskattat moment. Tulpanerna kommer direkt ifrån trädgården och även om de var på håret till överblommade tycker jag att hon fick till en fin bukett. Till min fasa upptäckte jag dock att det var bladlöss på blommorna så de fick husera utomhus. Fy farao va det är trist med alla kryp som angriper våra växter till höger och vänster. Det fördärvar liksom nöjet med att försöka upprätthålla en blomstrande trädgård!

Trädgårdsblommor

Haha, mamma berättade en rolig sak. Ludwig hade presenterat sig för någon hemma i Sölvesborg, han brukar hälsa på allt och alla. Så i alla fall hade han sagt ”Hej jag heter Ludwig och jag slåss inte” när han hade presenterat sig. Så kul! Han måste fått det från Bamse-låten för där sjunger man om Bamse och att han inte tycker om att slåss.  Tulpaner

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.