Wallderinska sportswear – makes you motivated

IMG_1602

IMG_1593

Från och med nästa vecka har jag beslutat mig för att (utan några som helst ursäkter!!) komma tillbaks till mina träningsrutiner, jag har nämligen inte känt mig helt på topp sedan vi kom hem från semestern och således knappt lyft ett finger för att bränna några kalorier så nu måste jag verkligen skärpa mig.

Det är så himla lätt att bli bekväm när man väl har kommit ifrån den där träningen och tröskeln man måste ta sig över innan det åter igen blir ett nöje att utmana kroppen för påfrestningar är ibland alldeles för hög men på måndag är det jag som biter i det sura äpplet utan att klaga för jag märker redan nu hur min kropp på sina väl valda områden sakta men säkert förvandlas till degklump-liknande konsistens….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.