When on safari

IMG_5413

IMG_5421Vilket bry jag hade med att packa inför resan, jag hade ingen som helst aning om vad man bör ha på sig när man åker på safari men jag hörde ifrån ett par källor att det i vart fall kunde vara smart att ha heltäckande plagg både upptill och nertill. Jag tog dem på ordet och införskaffade en ny outfit ifrån H&M och jag gillar den skarpt! Det är egentligen en träningsoutfit och om jag, så här efter att själv har åkt på ett antal safariturer, skulle rekommenderat vad man bör ha för klädsel så är det just en liknande den här på morgonturerna för då blir det ganska kallt bak i bilen men på kvällsturerna rekommenderar jag shorts och någon tunn skjorta samt safarihatt.

På bilderna ovan har vi parkerat bilen mitt ute i vildaste bushen och dukat upp för lite morgonkaffe och klockan är väl omkring sju på morgonen. Jag blev överraskad att man faktiskt kan kliva ut ur bilen på det här viset med tanke på alla vilda djur som strövar omkring i ens närområde…riktigt coolt!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.