Balans i livet och inre hållbarhet

 Balans i livet

Balans i livet och inre hållbarhet

I veckan var jag på en nätverksträff som hölls i huset där vi har vårt kontor. En nätverksträff som ger hyresgästerna i fastigheten möjlighet att knyta kontakt med varandra, himla trevligt initiativ. Det bjöds på frukost och efteråt fick vi lyssna på en inspirationsföreläsare som talade om ”Inre hållbarhet” och hur viktigt det är att man ser till sina personliga behov. Det är ingen annan som gör det åt dig. Just detta är något som jag själv på sistone har fokuserat mycket på. Vad JAG behöver för att må bra, balansen är så viktig för mig.

Den här föreläsaren satte verkligen ord på välmåendet och summerade det enligt nedan:

  • Näring (kosten)
  • Motion och rörelse
  • Sömn
  • Gemenskap (familj, vänner, jobb)

På sistone har jag själv blivit påmind om hur viktig hälsan är, även hur mycket vänner och familj betyder för mig. Det är egentligen det enda viktiga i livet. Mitt Nyårslöfte för 2024 är just att finna balans i livet och se till att hålla den, man lever bara ett liv och det gäller att ta vara på den tiden.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.