En Teddy-kappa har flyttat in…

En Teddy-kappa har flyttat in…

Jag tror bestämt att jag har världens skönaste Teddy-kappa och samtidigt känner jag mig så otroligt stylish i den! Win, win! När det kommer till ytterplagg är bekvämligheten ett absolut måste för mig. Man bär ju dessa plaggen så otroligt ofta och till så många olika outfits! Av den anledningen behöver ytterplaggen även vara tillräckligt rymliga för att få plats med allt ifrån den tjocka tröjan till kavajen undertill! Det får man under denna!

Här stylade jag kappan till mina raka jeans och bar en polotröja under (som jag tyvärr råkade krympa i tvätten idag, så jkla surt!) och i helgen bar jag den till aftonklänning och slingbacks! Lika snyggt till båda outfitsen!

Kappan kommer från Caliss som för övrigt är ett av mina favoritmärken. Jag investerar nästan oavkortat i svenskt mode och från detta märket har jag sedan tidigare ett par klänningar och några knytblusar. Plagg som jag burit med mig i många år nu och älskar precis lika mycket nu som då…

Jag har förresten (äntligen) hittat ett par nya vinterkängor som jag beställde i helgen. Nu hoppas jag bara att de ska passa också samt vara precis sådär varma och sköna som de ser ut! Får bli en bilduppdatering när jag fått hem dem helt enkelt…

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.