Borta bra men hemma bäst!

Borta bra men hemma bäst!

Jösses vilken vecka det har varit! Dels så har jag jobbat väldigt mycket men sen har jag dessutom lyckats få in inte bara en utan två tjejkvällar! I torsdags mötte jag upp Malmö-gänget på en lokal restaurang här i Limhamn. Lite synd för maten var ingen höjdare alls. Jag som hade hoppats på att det skulle vara en dold pärla. Det var dock trevligt att sammanstråla med gänget för det händer allt för sällan numer. Jag rundade av tidigt för att på morgonen dagen efter ta bilen och köra över till Köpenhamnskontoret. Alltså, vårt kontor där är helt fantastiskt! Jag känner mig lyckligt lottad som i min nya tjänst får njuta av både Malmö och Köpenhamn, det bästa utav två världar.

Efter jobbet stannade jag kvar för att fira min kära vän Jenny som hade bjudit in till födelsedagsmiddag. En supertrevlig afton med ett internationellt kompisgäng, så kul att träffa inspirerande människor. Det bjöds på sushi och glasstårta och kvällen bokstavligen swishade förbi. Jag sov över och rundade av min lilla vistelse med en härlig frukost tillsammans med Jenny, vi gick till ett lokalt bageri och satt länge och pratade om allt mellan himmel och jord. Deras bostadsområde är fullkomligt magiskt, wow vilka hus det finns där. Nästan så vi borde fundera på att flytta över sundet och bli grannar med henne…

Hur som helst, det är så underbart att sedan komma hem till sina små. Kramen man får när man har varit iväg är oslagbar! Ikväll ska vi bara mysa tillsammans hela familjen och imorgon blir det någon miniutflykt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.