Sandfärgad sidenblus i sann höstanda

Sandfärgad sidenblus

Sandfärgad sidenblus

Jag kickar igång november med en sidenblus i en alldeles ljuvlig kulör, en färg som dessutom matchar höstens palett perfekt. Jag menar, hur fint viger sig inte outfiten med bakgrunden i de här bilderna? Det är få plagg som faller mig så varmt om hjärtat som en tidlös sidenblus i ledig passform. Det sistnämnda har blivit en regel jag följer slaviskt i min garderob, allt måste sitta skönt och inte strama åt någonstans. Puffärmar är också något som jag är extra svag för i år! Ni finner blusen här (klick).

Åter igen, vilket höstväder vi har fått. Hoppas på att även de kommande månaderna kan visa sig på sin absolut bästa sida. I övrigt är det fortfarande mycket fokus på jobbet som mer eller mindre tar all min tid för tillfället. Det är så mycket att sätta sig in i när man byter jobb och jag är så ivrig på att få koll på allt. Idag installerade jag en extern skärm här hemma vilket kommer att underlätta när jag jobbar hemifrån. Jag önskar dock så innerligt att vi hade haft plats för ett separat kontor. Elly and friends

Sidenblus: Elly and friends / Byxor: Zara / Loafers: Gucci / Väska: Louis Vuitton

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.