Dinosaurie-älskaren

Dinosaurie

Alltid med en dinosaurie i handen

Nu börjar jag nästan att klättra på väggarna här hemma. Ludwig är frisk men har fortfarande en näsa som rinner lite. Vi vågar inte lämna honom på Förskolan med risk för att de skickar hem honom. Vad jag har förstått så har många Förskolor en policy om att man får lämna barnet på Förskolan oavsett rinnande näsa om barnet har varit hemma i sju dagar. Ludwig har ju varit hemma längre än så men mig veterligen så har vår Förskola inte anammat den policyn. Hur tusan ska man göra när man har börjat att jobba igen? Det är OMÖJLIGT att jobba med en 3-åring hemma och att vabba någon som är frisk känns ju så störigt!

Ludwig bokstavligen älskar att leka med sina dinosaurier. Han går i princip med en dinosaurie i handen konstant. Ett tips till er som letar leksaker till en 3-åring. Även Elsa har anammat dinosaurie-trenden och är så söt när hon försöker ryta som en dinosaurie. När jag var på sjukhuset för att röntga henne sist så satt vi i väntrummet bredvid en jätte gullig dam. Elsa började att vinka på damen som glatt vinkade tillbaks och log sådär sött emot henne, precis som äldre brukar göra när de ser små bebisar. Efter att de hade vinkat till varandra fram och tillbaks i säkert tio minuter spänner Elsa ögonen i damen och ryter sedan till som världens största dinosaurie. Precis som hon gör när hon härmar Ludwig här hemma. Haha, jag höll på att trilla baklänges. Den stackars damen blev minst sagt chockad och ryggade nästan bak i stolen. Jag tror inte att hon hade väntat sig det av en söt liten flicka som satt och vinkade…

2 comments on “Dinosaurie-älskaren

  1. Malmö stad skriver på sin covid sida att efter sju dagar är barnet välkommet även om det har kvarstående lätta symtom som torrhosta och lätt snuva. Vi har en privat förskola men de måste ha samma som kommunens uppsatta riktlinjer ändå då det står i avtal.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.