En alldeles perfekt alla ♥-dag

Vaknade precis från en något längre powernap tillsammans med Ludwig, det finns inget gosigare än att sova tätt intill honom! Vi har varit hos BM idag och han väger nu 4.025 gram, med andra ord går han upp i vikt i en rasande takt! Utöver BM-besöket har vi hunnit med en lång PW på över en timme (jag passar alltid på att lyssna på tex P3-dokumentärer under mina PW’s så att jag nyttjar tiden till fullo) men det är också allt, jag som hade så många planer för dagen!

Det här inlägget tänkte jag egentligen publicerat igår men tiden räckte inte till då heller eftersom jag hade besök hela dagen, jag hann bara precis gå igenom våra bröllopsbilder (vi har ett usb till bredden fyllt med bilder från denna dagen och jag tänkte hitta något att förstora och rama in här hemma i huset). Jag tror inte jag har visat dem tidigare och tyckte det kunde bli ett fint alla ♥-inlägg! Jag och maken spenderade kvällen tillsammans igår, vi beställde hem mat från Occo och korkade upp en flaska rött som smakade ljuvligt. Efter middagen placerade vi oss i soffan och tittade på en serie som vi följer tillsammans, en alldeles perfekt alla ♥-dag i mina ögon…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.