EXIT – norsk finansserie

Den här serien var verkligen en skräll, när jag nämnde den för maken var han högst skeptisk och vägrade först att ge den en chans. Jag bad honom att för en gångs skull inte kolla IMDB (vad den hade fått för betyg) utan låta oss själva bilda en uppfattning, redan efter första avsnittet hade vi båda i princip fastnat och var snabba på att se även avsnitt 2, 3, 4 och 5 innan jag slutligen behövde lägga mig då gravidkroppen skrek av trötthet. Efter att vi rundat av vårt serie-maraton kunde maken inte låta bli att surfa in på IMDB och serien hade fått hela 8 poäng vilket är riktigt bra!

Både jag och maken gillar serier som speglar finansvärlden så det var det som fick upp mitt intresse när jag hörde en radiopratare tipsa om just denna serien, serien bygger på intervjuer med en handfull finansmän i Oslo. Dessa män är löjligt rika och till ytan lever de det perfekta livet men man får snabbt en inblick i deras råa liv med droger och prostituerade och jag måste säg att jag är CHOCKAD över vissa scener som är brutalt grova. Det riktigt vänder sig i magen men likväl kan jag inte sluta att titta…och man är nästan lite tacksam över att man inte är sådär rik för det där livet hade jag aldrig velat leva!

Serien går på SVT Play.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.