Ludwigs första julstrumpa

Ludwig har fått sin första julstrumpa, jag tänkte så smått börja förbereda inför jul så jag vet vart allt pynt ska stå för plötsligt är Elsa här och då lär fokuset ligga någon annanstans. Förra året hittade jag ingen julstrumpa jag tyckte var fin så jag kunde inte låta bli att köpa denna när jag såg den på Newbie, behöver dock köpa en till lilla Elsa också kom jag på så det får nog bli en till likadan.

Jag har haft två riktigt risiga dagar nu och känner mig konstant ”sjuk” på grund av alla gravidkrämpor, jag bryter ihop ungefär en gång per dag och beklagar mig över att jag inte orkar längre. Fy tusan vad detta är tufft, jag kommer inte ens ihåg hur det känns att må bra en hel dag. Igår for jag en snabbis till Emporia medan städteamet var här men precis som jag förutspådde fick jag sammandragningar så att det stod härligheter om det och fick helt enkelt sätta mig på en bänk och vila istället för att springa i butiker som jag hade sett fram emot. Väl hemma kröp jag raka vägen ner i sängen för att ta en powernap, bara det att den där sovstunden blev en 2 timmar lång nap. Positiva var dock att jag för första gången sedan jag blev gravid orkade hålla mig vaken hela kvällen så jag och maken slog på en ny serie och kollade i princip klart hela första säsongen. Tänkte tipsa er om den serien i ett senare inlägg. Idag ska vi åka till LEO’s Lekland en stund, så att Ludwig blir slutkörd för ikväll ska maken på middag med ett gäng vänner och då är det en förutsättning att vår lilla kille samarbetar och inte protesterar när det vankas nattning. Jag känner mig så handikappad för jag orkar inte ens med att hantera om Ludwig skulle få för sig att köra en ”jobbig kväll”, på kvällarna kan jag inte ens bära honom för mina ben är helt slut för att inte tala om magen då som protesterar redan utan en tung storebror i famnen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.