Finklädda barn

Finklädda barn

Jag försöker alltid ta lite bilder på barnen vid tillfällena som vi ska iväg och de är ”finklädda”. På helgerna försöker jag visserligen alltid att klä dem ganska fint oavsett om vi ska iväg eller inte. Det blir lätt att kläderna inte används annars och det tycker jag är så synd. Då får de hellre spillas ner med barnmat eller vad det nu kan vara, bara de används. Kläderna som Ludwig har på sig är verkligen på håret till för små nu men de har använts flitigt under sommaren. Helt klart min favoritoutfit i hans garderob, oavkortat från Newbie!

Jag gjorde nyligen ett STORT misstag och la en höstbeställning på H&M i storlek 98!! Kastade allt i tvätten och så fort Ludwig började använda kläderna insåg jag att de är på håret till för korta redan! Alltså vad tänkte jag med? Nåväl, han är visserligen en smal kille så de är nästan för stora i midjan så det får bli min ursäkt. Det blir med andra ord att lägga en ny beställning inom kort!

Hösten är här

Ja nu kan vi väl ändå säga att hösten är här? Jösses som det har regnat de senaste dagarna! Igårkväll åskade det dessutom vilket var lite läskigt eftersom jag var hemma själv med barnen över natten. Tycker alltid att det är lite obehagligt med sådant väder just när man är hemma själv, det blir så kusligt på något vis. Barnen sov dock som två stockar genom natten så de stördes inte av ovädret. Däremot hade jag båda barnen i sängen vid kvart över fem när Ludwig slog upp sina blå. Han somnade om ganska snabbt på pappas sida av sängen och där låg vi alla tre, så mysigt ändå!

För övrigt har jag hunnit med att ha min Fotopresentation som jag missade förra terminen när jag gick Fotokursen. Hoppas nu att jag blir godkänd också för annars kuggar jag hela kursen och jag har blivit godkänd på allt annat! Vore surt men jag tror att det gick bra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.