Franska tulpaner – vårkänsla

Franska tulpaner

Franska tulpaner ger verkligen vårkänsla

Jag unnade mig en bukett med franska tulpaner i veckan, älskar känslan av nya färska snittblommor i hemmet. Dessvärre är jag ingen expert på att sköta om dem men jag njuter så länge de håller sig så här fina. Givetvis passar jag även på att fotografera här hemma när jag väl har köpt blommor. Här är en liten sneak peek på vardagsrummet på ovanvåningen, jag inser att det var ett tag sedan jag visade er det. Dessvärre har det inte hänt så mycket sedan sist men jag har en ganska klar bild över hur jag vill att rummet ska utformas. Jag är verkligen så nöjd med soffan som vi har, likaså passar soffbordet perfekt här uppe. Hissgardinerna, the Frame (tv:n), mattan och tavlorna är också spot on.

När det kommer till accessoarer som kuddfodral och plädar brukar jag skifta dessa för att få lite variation i stylingen. Det är egentligen bara en snygg taklampa som fattas, det vore även kul att byta ut fönsterlampan och krukan. Just det, tv-bänken är inte heller någon möbel som jag är så förtjust i. Det där med tv-bänkar är svårt, vi behöver ju förvaringen och därför blir det en stor pjäs. Jag hade föredragit något mindre! Ni hör, det är alltid något som kan bytas ut och förnyas. Haha!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.