I helgen vankas julpynt

Jag har faktiskt känt mig lite piggare idag så när städarna kom hit passade jag på att köra några snabba ärenden för att köpa julklappar vilket resulterade i att jag nu är klar med alla klappar till barnen (Ludwig och hans kusiner) så det känns skönt. Vi köper inte så många julklappar till Ludwig eftersom han även får klappar av mor- och farföräldrar och det blir lätt för mycket, han fyller dessutom år i början av januari så man får ju spara lite tills dess också. Jag har i vart fall köpt ett spel med Babblarna som var från 2 år, en rit-matta (där man använder speciella pennor som bara går att måla på just mattan med) samt lite lera. I hans julstrumpa ska han nog få en dinosaurie också, efter att han lekte med sina vänner Nicholas & Adrian som är helt besatta av just dinosaurier har även han fått upp ögonen för dessa små odjur. De är ju allt annat än vackra måste jag erkänna, haha! Han går runt och ryter som en dinosaurie och tycker att det är jätte kul…

I helgen ska vi försöka julpynta här hemma, julstjärnor och ljusstakar ska upp och sen tänkte jag montera det här lilla ”Nisse-kitet” som jag köpte för någon vecka sedan (som jag borde köpt idag istället med tanke på Black Friday, nu kostar det visst 260kr istället!!). Vi ska även ge oss in på att bygga ett pepparkakshus i år! Sen är det julmarknad i Limhamn och Ludwig måste såklart gå dit och hälsa på jultomten, annars blir det bara till att vara hemma och ta det lugnt. Jag orkar inte göra mycket nu och jag känner att förkylningen har gjort sitt även idag, längtar efter att se en bra julfilm och bara mysa i soffan (om Elsa tillåter för det är inte alltid så skönt att sitta där heller).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.