Ikea-hack bokhylla

Barnrum

Ikea-hack “Flisat”-bokhylla

Så här blev resultatet av mitt senaste Ikea-hack där jag har målat om två “Flisat”-bokhyllor och monterat ovanför varandra. Jag är supernöjd med resultatet, det blev till och med bättre än vad jag hade föreställt mig. Den här väggen på barnens rum är annars väldigt svårmöblerad och storleken på bokhyllorna passar alldeles perfekt. Ett tips till er, som precis som vi, har böcker i överflöd. Det är så skönt att få undan dem från golvet där de annars har legat i en hög. När man sätter hyllorna i den här höjden kan dessutom barnen själva gå och hämta de böckerna som de vill att man ska läsa för dem…

Ikea-hack bokhylla Ikea-hack bokhylla

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.