Jordnära färgskala

Sovrumsinspiration

Inred med jordnära toner

Äntligen, nu börjar vårt sovrum träda fram i dess rätta dager! Wow, jag är så galet nöjd med färgskalan här inne. Det var helt klart rätt beslut att gå ifrån det blå och satsa på en mer jordnära färgskala i sovrummet. Man vill ju bara krypa ner i sängen och somna, håller ni inte med? Det som har uppdaterats sedan sist är alltså överkastet och prydnadskuddarna i sängen. Det ser verkligen så inbjudande ut med alla kuddarna när man bäddar. Jag bäddar alltid sängen, det är det första jag gör när jag vill “komma igång” med dagen. Så skön känsla när det är gjort.

I höst har vi sett den jordnära färgskalan inte bara när det kommer till mode, den har varit lika utbredd när det kommer till inredningen. En färgskala som jag känner mig alldeles bekväm med. Den ger verkligen ett genomtänkt helhetsintryck! Sen är det inte alltid så lätt att få till det men nu tycker jag att jag har lyckats bra.

Överkast Classic Collection Bäddningsinspiration

Jordnära färgskala

Brunt överkast

Överkastet och kuddfodralen kommer från Classic Collection. De har så mycket fint! Jag älskar deras jordnära färgskala på inredningen. De har även så otroligt snygga mattor ifall ni är på jakt efter det! Jordnära färgskala

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.