Lite försmak på påsk

PåskPåskris

Lite försmak på påsk

När Calle var hemma hos sina föräldrar med barnen förra helgen fick han med sig ett gäng vackra kvistar som nu pryder vår Lyngbyvas så fint. Jag fick lite försmak på påsken som snart är här. Vi har generellt inte så mycket pynt men vi brukar i vart fall ha ett påskris med lite pynt i. Barnen får också ett varsitt påskägg som de får leta upp i trädgården. De älskar verkligen påsken och har redan börjat fråga om när det är påsk. Tror bestämt att de får gå påskkärring i grannskapet för första gången i år.

Minns själv att jag tyckte att det var så kul och jag gick verkligen ALL IN på det (precis som när jag sålde jultidningar, nådde alltid maxgränsen första veckan som jag sålde). Förberedde långt innan med att rita teckningar och tog med mig min lillebror samt ett par grannar och gick sedan ut för att tjäna pengar. Yes, jag sålde alltså dessa teckningar och annat pynt (ville helst inte ha godis). Mitt sällskap tröttnade ganska snabbt men jag fortsatte att gå dörr till dörr och till slut hade jag tjänat en bra slant när jag var klar. Tänk att ”drivenheten” återspeglades redan i så tidig ålder….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.