Mini-me match från H&M

Mini-me match

Mini-me match

Jag älskar de här tröjorna från H&M. Våra första men absolut inte sista mini-me matchande plaggen. Det är verkligen så roligt att klä en liten flicka jämfört med en pojke. Sen är det långt ifrån varje dag som jag faktiskt klär henne i renodlade flickkläder. Det är till exempel inte så praktiskt att ha klänning på sig när man kryper rundor på golvet.

Vi är kvar hemma hos mamma tills imorgon. Jag passar på att flexa lite medans jag kan, snart är denna tiden då jag faktiskt kan styra över min tid ett minne blott. Ludwig är lyrisk över att vara här och vill absolut inte åka hem till pappa och Elsa, haha! Vi har besökt två lekplatser, lagat mat och bara myst. Igårkväll tittade jag och mamma på film efter att Ludwig hade lagt sig. Morfar är nämligen i Umeå och jobbar i helgen så det är bara mormor hemma. Förhoppningsvis hinner vi säga hej till morfar innan vi beger oss mot Malmö imorgon. Det har hur som helst varit så skönt med ett miljöombyte och nu börjar jag längta hem och framförallt sakna min lilla docka.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.