Moderportage – Fotokurs

Modefotografering

Modereportage till Fotokurs

Så här blev resultatet av mitt modereportage som jag fotograferade till Fotokursen! Vi hade som sagt inte alls vädret på vår sida och rädslan för att det skulle bli för mörkt var total. Amanda rullande in på uppfarten strax efter kl 18, så snart mannen kom hem från jobbet lämnade jag över barnen så drog vi hit. Alltså förstår ni att dessa vackra träden hade hunnit bli på gränsen till överblommade på bara en vecka! Så synd för jag hade tänkt mig ett vitt hav av ljuvliga körsbärsblommor…nu blev det ett halvbrunt hav istället.

Amanda gjorde verkligen en hjälteinsats som med så kort varsel kunde ställa upp som min lilla modell. Körsbärsträd Körsbärsträd

När jag fotar mina outfits vet jag precis hur jag vill ha bilderna men det blir ju aldrig som man tänkt sig när man inte själv styr kameran. Det var hur som helst precis så här som jag hade föreställt mig min senaste outfitfotografering och den blev istället så här. Nu syftar jag på det kameratekniska och bakgrunden. Bakgrunden och kompositionen i en bild gör verkligen så otroligt mycket!

Modereportage

Körsbärsträd

Modereportage

Modereportage

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.