Påskmiddag och påskpynt

Påskpynt

Påskmiddag och påskpynt

Det blev en supertrevlig påskmiddag igår. Vi bjöd på sillsmörgåstårta (recept) och traditionellt påskbord. Jag är egentligen inget stort fan av påskmat så en gång om året räcker gott och väl. Smörgåstårtan är faktiskt väldigt god, om än något mäktig. Det var min kära make som stod kvällen innan och tillagade den medans jag satt och jobbade. Perfekt med mat man kan förbereda långt innan. Till efterrätt bjöd vi på vår nyfunna favorit som ni finner recept på här (klick). Sillsmörgåstårta Påskdukning

Barnen hade målat ägg som vi använde till dukningen. Jag insåg att vi måste köpa nya dukar för de vi har är lite för små till vårt bord när vi har en iläggsskiva i. Påskpynt

Denna dagen blev inte riktigt som väntat. Jag fick jobba ett par timmar imorse och ikväll har jag bokat in ett möte med min chef i USA, tidsskillnaden gör det lite svårt så halv åtta är det jag som hoppar på Teamsmöte. Svårt när vi inte har samma helgdagar här som där och bokslutet inträffar mitt i…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.